fbpx

Padel pelaaja, ota yhteyttä

Arvoisa padel pelaaja – ota yhteyttä

info@alkupadel.com

tai

040 8293606 / Antti

Alkupadel Oy tarjoaa kaikille padelisteille upeita hetkiä keväällä 2021 valmistuneella huipputason ulkokentällä. Padel, Forssa!

Kiinnostaako padelin yksityis- tai ryhmävalmennus?

Oletko vasta löytänyt padelin, ja haluat päästä sisään pelin hienouksiin nopeammin?
Vai kenties jo kehittynyt harrastaja, ja haluat hioa esim. lyöntitekniikoita tai pelistrategiaa parin kanssa?

Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä info@alkupadel.com tai 040 8293606 niin viedään yhdessä padeliasi uudelle tasolle!

Antti Takala
Padelliiton ohjaajakoulutus 1-taso

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan padelin kaksinpelikentällä.

Peli on erittäin suosittu kotiseudullaan Latinalaisessa Amerikassa sekä Espanjassa. Näillä alueilla sen suosio on lisääntymässä koko ajan.

Seutukunnan kasvavaan padelbuumiin pystytään ensi kuussa vastaamaan paremmin, kun Alkupadel Oy avaa uuden kenttänsä Forssan Lamminrannassa. Mikäli rakennustyöt sujuvat joutuisasti, pääsee kentällä pelaamaan jo toukokuun puolivälissä.

Lamminrantaan hyvälle paikalle nouseva kenttä on seutukunnan kolmas ulkokenttä, mutta ensimmäinen Forssassa.

– Uskomme, että tälle on tarvetta, vaikka padelkenttiä on viime aikoina avattu useita Forssan seudulle. Suosituimmat ajat ovat yhä piukassa, primetime-aikaan ei tahdo päästä pelaamaan. Tämänkin kentän vuoroista on osa on jo varattu, kertoo Antti Takala Alkupadelista.

Hankkeen rakennuttajan Alkupadelin takana ovat Takalan lisäksi Mikko SyrjäläVesa Lundström ja Vesa Hyytiäinen. Nelikkoa yhdistää pitkä pelitausta Alun salibandyjoukkueessa. Lue lisää

Palaa etusivulle

Siirry sivun alkuun