fbpx

Vakiovuoro Forssan parhaalta paikalta?

Varaa ikioma vakiovuoro Forssan parhaalta paikalta ja viimeisen päälle kentältä!

info@alkupadel.com

tai

040 8293606 / Antti

Alkupadel Oy tarjoaa kaikille padelisteille upeita hetkiä kahdella huipputason ulkokentällä. Padel, Forssa!

Kiinnostaako padelin yksityis- tai ryhmävalmennus?

Oletko vasta löytänyt padelin, ja haluat päästä sisään pelin hienouksiin nopeammin?
Vai kenties jo kehittynyt harrastaja, ja haluat hioa esim. lyöntitekniikoita tai pelistrategiaa parin kanssa?

Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä info@alkupadel.com tai 040 8293606 niin viedään yhdessä padeliasi uudelle tasolle!

Antti Takala
Padelliiton ohjaajakoulutus 1-taso

Alkupadel - varaa oma padel vakiovuoro meiltä!
Iloiset kentän rakentajat ja Alkupadelin puuhamiehet – varaappa sinäkin oma padel vakiovuoro meiltä?

Kenttämme sijaitsevat Forssan Lamminrannan upeissa puitteissa aivan jäähallin ja urheilukeskuksen kupeessa.
Pelin jälkeen voit vaikka pulahtaa suoraan uimaan tai painella loppuverryttelylle Lamminrannan pururadalle.
Ensimmäisen kentän on rakennettanut yksi maailman taitavimmista Padel kentän valmistajista eli Vepe, toinen kenttä on taattua Padel Pasionin käsialaa.
Kentät täyttävät kansainvälisen Padel-liiton piinkovat vaatimukset ja mahdollistaa pelaamisen myös virallisissa kilpailuissa.
Kentän rakennus sai ajatuksensa luonnollisesti oman harrastuksen kautta ja Alkupadelin työmyyriä yhdisti myös pitkä tausta Forssan Alun salibandyjoukkueessa. Kumpi onkaan päälaji tulevaisuudessa sitä voimme vain arvuutella.

Padel?

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan padelin kaksinpelikentällä.[1]

Peli on erittäin suosittu kotiseudullaan Latinalaisessa Amerikassa sekä Espanjassa. Näillä alueilla sen suosio on lisääntymässä koko ajan. Lue lisää

Padelliitto?

Suomen Padelliitto on aloittanut toimintansa vuonna 2004. Nykyinen liiton virallinen nimi Suomen Padelliitto ry, Finlands padelförbundet rf rekisteröitiin vuonna 2019. Suomen Padelliitto on Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäsen, Euroopan padelliitto FEPA:n sekä kansainvälisen padelliitto FIP:n jäsen.
Suomen Padelliiton tarkoitus on edistää, valvoa ja ohjata maamme padelurheilua ja sen kehitystä sekä toimia jäsentensä aatteellisena järjestönä ja yhdyssiteenä. Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnassa edistetään sukupuolten välistä tasa-arvoa. Suomen Padelliiton jäsenenä voi toimia rekisteröity padelseura tai muu urheiluseura, jossa toimii myös padeljaosto.

Lue lisääPalaa etusivulle


Siirry sivun alkuun